10 mai, 2016

Placinta condimentata

Placinta condimentata si pregatita rapid. Este foarte buna servita calda dar si rece ne-a placut. Aluatul de foietaj nu prea lipseste din congelatorul meu, iar atunci cand ceva rapid se impune a se prepara intra in actiune imaginatia, iar de asta nu duc lipsa....

Reteta o pupeti urmari si voi, poate va inspir!!!





Ingrediente

1 pachet de 800 gr foietaj cu doua foi
1 ou batut
1-2 linguri mustar
mustar boabe
10 felii sunca presata
10 felii cascaval
susan
sare, piper, fulgi de chilli

Preparare

  • Pe o hartie de copt, asez o foaie de aluat si o presez usor cu sucitorul
  • ung cu ou foaia
  • apoi cu mustar, presar boabele de mustar pe toata suprafata
  • asez feliile de sunca si de cascaval
  • asez deasupra cealalta foaie si rasucesc marginile astfel incat placinta sa nu se desfaca la copt
  • pe deasupra ungem placinta cu ou si presar sare, piper, chilli si susan
  • si crestez cu cutitul foaia de sus
  • se coace in cuptor la 200 gr C
Se consuma calda dar si rece este foarte buna.


Nu uitati ca va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu