04 aprilie, 2018

Oua de Paste decorate prin metoda servetelului

Fie ca vopsiti ouale cu vopsea de oua, fie ca le incondeiati in mod traditional, ca le decorati cu hartie creponata asa cum am facut eu anul trecut sau cu diverse servetele, eu va doresc sa aveti Sarbatori binecuvantate, Paste fericit si luminat!








Ingrediente


Oua cate doriti
albus de ou care actioneaza ca lipici
o pensula
modele de servetele diverse pe care vreti sa le transpuneti pe ouale voastre

Ouale spalate le-am fiert in apa cu sare pentru 10 min pentru ca imi place galbenusul destul de inchegat. Le-am scos din apa si le-am lasat sa se raceasca.

Servetetele au doua sau trei straturi si trebuie desfacute si pastrata doar partea cu modelele imprimate. Se decupeaza modelul dorit cu o forfecuta. Albusul de ou se amesteca putin cu o furculita. Se aseaza modelul pe ou
Si cu pensula inmuiata in albus de lipeste pe ou.
Se lasa sa se usuce.


Eu le-am asezat la uscat pe dosul inui cofrag de oua. Evitati sa le atingeti cat sunt umede pentru ca se va rupe servetelul.
Se ung cu putin ulei pentru a fi mai frumoase.
Eu am incercat aceasta metoda si pe oua vospite, dar efectul nu este acelasi, se vad frumos doar servetelele cu modele inchise la culoare.


Paste fericit!!!
Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

Va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!

Oua de Paste vopsite cu hartie creponata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu