12 iulie, 2016

Inghetata din iaurt, miere si fructe

Pentru inghetata asta nu am nevoie decat de trei ingrediente si cum iaurtul nu lipseste din frigider, ca-i iaurt grecesc, cremos si bun sau ca-i din cel dietetic este alegerea ta, mierea este si ea prezenta in dulap, iar de fructe nu ducem lipsa pentru ca piata este plina de culoare. Da si doar de atata avem nevoie pentru a pregati inghetata vesela si plina de savoare. Dar am si un secret, puteti ramane doar la stadiul de iaurt cu fructe daca nu puneti recipientele in congelator. 

Puteti urmari pregatirea inghetatei vesele chiar acum!





Ingrediente


  • 2 paharute de iaurt
  • miere
  • fructe: coacaze, zmeura....sau ce fructe preferati voi
Preparare
Daca aveti iaurt dietetic sau cu grasime mai putina trebuie sa-l scurgeti de zer, al meu fiind un iaurt grecesc cu continut ridicat de grasime (10%) nu a mai fost nevoie sa-l scurg de zer.
Intr-un castron l-am amestecat cu 3-4 lingurite de miere, adaugati miere dupa gustul vostru, dupa care puneti fructele. Daca fructele sunt micute, asa cum sunt coacazele, zmeura sau afinele, atunci le lasati intregi, dar daca folositi caise, banane, piersici, etc, atunci le taiati in bucatele mai mici.
Am pus compozitia obtinuta intr-o forma de inghetata pe bat/popsicles si am asezat forma in congelator pentru cateva ore pana a inghetat bine.
Pentru a scoate inghetata din forme fie o lasati la temperatura camerei pentru cateva minute, ori daca sunteti mai grabiti/pofticiosi, atunci treceti forma printr-un jet de apa fierbinte.

Simplu, Rapid si Bun!!! Asa cum imi place mie!

O inghetata vesela pentru o vara minunata!!!


Nu uitati ca va astept si data viitoare la o noua reteta si de asemeni ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu