09 noiembrie, 2015

Cannelloni cu carne tocata si sos de rosii

Pastele sunt foarte simplu de pregatit, dar pe langa acest aspect important mai sunt si foarte gustoase.
Puteti folosi carne tocata de pui, curcan, porc sau amestec de porc si vita, iar cu condimentele nu fiti zgarciti, eu am folosit busuioc, oregano, sare si piper, care i-au dat arome si gusturi foarte foarte bune.




Ingrediente

14 tuburi cannelloni
500 gr carne tocata
300 gr cascaval
2 oua
300 gr sos de rosii (sau bulion)
4-5 catei usturoi
1 ceapa
busuioc, oregano, sare. piper
4 linguri ulei
100 ml vin rosu

Preparare

  • se incinge uleiul intr-o tigaie
  • se caleste ceapa taiata marunt si apoi usturoiul tocat
  • se adauga carnea tocata sa se prajeasca
  • se adauga condimentele, cateva linguri din sosul de rosii si vinul
  • se tine la foc mic pana scade sosul
  • se ia de pe foc si se lasa 5 min sa se tempereze, apoi se adauga ouale batute si un sfert din cantitatea de cascaval ras
  • intr-un vas termorezistent se pun 2 linguri de ulei si putin sos
  • tuburile de cannelloni se umplu cu amestecul de carne si se aşază in tava
  • se adauga apa in vas cat sa acoperim pastele si restul de sos de rosii
  • se pune vasul in cuptorul incins la 160-170 gr C pentru 40 min
  • in ultimile 10 min se adauga restul de cascaval ras deasupra
Preparatul se serveste cald.

Va asteptam in continuare si pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele noastre nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu