17 martie, 2014

Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci

Astazi avem o noua propunere culinara. Cotletele de porc le-am transformat in niste rulouri interesante, umplute cu cascaval, ardei gras si ciuperci, si care pot lasa impresie foarte buna asupra musafirilor atat prin aspect cat si prin gust.



Ingrediente

5 cotlete de porc dezosate
5-6 ciuperci champignon
1 ardei gras taiat cubulete
5 betisoare de cascaval
sare, piper, cimbru
putin ulei
apa

scobitori pentru a prinde rulourile



Cotletele de porc se spala si se bat cu un ciocan de snitele pentru a avea o suprafata cat mai intinsa si se condimenteaza.
Ciupercile se spala si se taie cubulete, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei si condimente, ca sa se inmoaie si sa scada apa pe care si-o lasa.

Pe fiecare cotlet de aşază un betisor de cascaval, 2 lingurite de ardei gras, 2 lingurite de ciuperci , se strange/ruleaza bine ruloul si se prinde cu scobitori.

Rulourile se aşază intr-o tava unsa cu unt, se pune peste ele putin ulei, piper proaspat macinat si cateva crengute de cimbru, se umple tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si se dau la cuptor pentru o ora la 180 grade C. Pentru a se rumeni puteti da cuptorul la 200 grade C pentru inca 5-10 minute.


Se pot servi atat reci, ca aperitiv, cat si calde alaturi de o salata plina de culoare.


Urmariti blogul si  canalul nostru de pe YouTube, pentru alte retete savuroase si sanatoase!  Daţi like retetelor care va plac si inveseliti-va si voi farfuriile !
Asteptam sugestiile voastre pe adresa farfuriavesela@gmail.com.





Un comentariu: