26 iulie, 2019

Inghetata cu lapte de cocos si fructe de padure

Este cea mai buna inghetata de casa pe care am gustat-o si nu exagerez. Eu am folosit fructe de padure (capsune, zmeura, afine dar si cateva cirese), dar cu siguranta ar iesi delicioasa si cu banane, caise, piersici si chiar pepene galben. 





Ingrediente
500 grame fructe congelate (fructe de padure)
400 ml lapte de cocos
miere sau sirop de agave







Am scos fructele din congelator cam cu 10 min inainte de a le folosi.
Pentru ca blenderul meu a cedat si s-a spart cana cu ceva vreme in urma, am folosit robotul de bucatarie pentru a pregati inghetata. Astfel ca am maruntit fructele cu robotul de bucatarie.


 Am adaugat treptat si laptele de cocos si am continuat sa maruntesc
 Am indulcit cu cateva linguri de miere.
 Compozitia cremoasa se toarna intr-un recipient cu capac si se pune in congelator pana cand ingheata depinzand de congelatorul vostru.
 Cand vreti sa o serviti scoateti inghetata din congelator cam cu 10-15 min inainte.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu