13 ianuarie, 2017

Varza de Bruxelles la cuptor

Varza aceasta de Bruxelles este preferata mea asa ca o gustare intre mese, in locul chipsurilor puteti folosi bucatelele acestea delicioase coapte in cuptor.






Ingrediente
500 gr varza de Bruxelles
sare si piper
usturoi granule
putin cascaval
1 lingura de otet balsamic
2-3 linguri de ulei de masline


Am taiat capetele verzelor si am indepartat frunzele de la exterior. Bucatile cele mai mari le taiati pe jumatate.
Am asezat varza in tava tapetata cu hartie de copt, am presarat ulei si le-am frecat usor cu palmele cat sa le ating pe toate cu ulei, presar sare si piper deasupra, dar si usturoi granule si o lingura de otet balsamic.
Am pus tava in cuptor la foc iute , la final am ras putin cascaval deasupra si le-am mai lasat pentru 5 min in cuptor.

Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu