28 noiembrie, 2019

Supa de porumb si lapte de cocos (de post)

Am pregatit aceasta supa si va indemn sa o pregatiti din toata inima pentru ca este delicioasa. Este atat de cremoasa si buna, desi nu am maruntit cu blenderul toate legumele ci doar am sfaramat o parte din ele. Nu am servit supa cu crutoane, o puteti face daca doriti, dar am folosit in loc, seminte de dovleac si pentru prospetime patrunjel verde si boabe de rodie. Este buna fierbinte, sau cel putin asa mi-a placut mie, iar daca va simtiti mai aventurosi, la fierbere alaturi de celelalte legume puteti pune si putina radacina de ghimbir rasa.
Cam atat despre supa aceasta minunata...restu puteti descoperi chiar voi pregatind-o si savurand-o.









Ingrediente

1 ceapa
2 atei de usturoi
4 cartofi
1 radacina pastarnac
500 ml supa de legume
2 x 340 gr boabe porumb
425 gr conserva lapte de cocos
sare si piper supa gust
patrunjel verde
seminte de dovleac
cateva boabe de rodie
putin ulei de masline
 Am curatat legumele de coja, le-am spalat si taiat cubulete, ceapa am tocat-o marunt
 Intr-o cratita am pus ceapa impreuna cu putina supa de legume sa se inabuse
 apoi am adaugat restul legumelor cat si porumbul scurs de sucul din conserva, dar si laptle de cocos


 Le las sa fiarba cel putin 20-25 min, gust supa si potrivesc gustul cu sare, daca este cazul si piper
 Sicu miverul vertical maruntesc putin legumele astfel incat supa sa fie mai cremoasa, dar nu sfaramati complet legumele.
 Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde proaspat tocat, seminte de doblea, rosie si putin ulei de masline.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu