11 noiembrie, 2016

Rulouri cu ciocolata si nuca

Am pregatit o multime de deserturi si le-ati vazut si voi pe site publicate, cu foi, cu creme, aluaturi diverse pregatite in fel si chip, dar uneori am nevoie de ceva simplu si rapid.
Aluatul de foietaj nu-mi lipseste din congelator si tot ce trebuie sa fac este doar sa astept sa ajunga la temperatura camerei, restul este atat de simplu si rapid si ai in 30 de minute desertul dorit.

Reteta o puteti urmari si voi aici!





Ingrediente 



  • aluat de foietaj
  • crema de ciocolata (Finetti, Nutella...)
  • nuca macinata
  • 1 ou








Am lasat aluatul sa ajunga la temperatura camerei si l-am presat cu sucitorul.
Am intins crema de ciocolata intr-un singur strat pe toata suprafata foii de aluat si am presarat nuca macinata.
Am taiat apoi cu cutitul patrate cu latura cam de 8 cm si le-am rulat strans.
Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si le-am uns cu ou batut.
Le-am copt in cuptorul incins la 200 gr C pentru 15 min apoi am scazut temperatura cuptorului la 180 gr C si le-am copt in continuare pana s-au rumenit (aprox 15-20 min).
Se servesc caldute sau reci.

Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !


De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu