20 septembrie, 2016

Chifle cu cascaval

Am pregatit chifle cu cascaval pentru astazi....spun astazi, desi ele fizic, astazi, nu mai exista din clipa in care au parasit caldura cuptorului. Le-am mancat. Usor caldute....parfumate a ulei de masline, desi cred ca vor iesi mai bune cu ulei de floarea soarelui....cu o bere rece alaturi, asta cand iti doreai o bere rece pentru ca afara era cald si frumos, acum nu vreau nici macar o bere calda...doar cateva chifle as mai vrea....

You will find the English recipe here http://happydish.club/cheese-puffs/




Ingrediente 

(pentru 11 buc coapte in tava de briose)

1 ou
1/2 cup cascaval ras sau branza proaspata
170 gr amidon
180 ml ulei de masline dar se pot face si cu ulei de floarea soarelui, chiar sunt mai bune
160 ml lapte
sare
susan

Prepararea este cea mai simpla se amesteca toate ingredientele cu blenderul si se toarna in tava de briose. Eu le-am umplut un pic mai mult de jumatate.
Am uns bine tava inainte cu unt si sigur nu se vor lipi pentru ca au in continut destul de mult ulei.
Le-am copt in cuptorul incins la 200 gr C pentru 18-20 min.

Se lasa sa se raceasca inainte de a fi servite.

Merg bine cu bere si cu prieteni.

Va multumesc pentru vizita voastra si va astept cu noi retete simple, gustoase si vesele !

De asemenea ma gasiti pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele publicate aici nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu