18 septembrie, 2015

Prajitura cu piscoturi si foi de napolitane

Pregatirea deserturilor este pasiunea mea, si nu sunt o mare mancacioasa, dar atat de mult imi place sa le fac si sa-i incant pe cei dragi cu deserturi inedite incat mereu sunt in cautare de inspiratii.
Desertul acesta este foarte usor de facut, budinca de ciocolata aveam in casa pentru ca pregatisem la reteta anterioara, cateva piscoturi si 2 foi de napolitane se gaseau prin camara....pofticiosii nu lipseau nici ei...


Reteta video a acestui desert o puteti urmari aici!!!





Ingrediente

18 piscoturi
2 foi mari de napolitane
250 gr unt
budinca de ciocolata pregatita astfel
3 linguri zahar pudra
esenta de rom
100 gr ciocolata pentru glazura+ 3 linguri de lapte

Pregatirea desertului este foarte simpla
  • untul se freaca bine cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza si budinca pregatita si racita
  • am adaugat esenta de rom pentru mai multa aroma
  • crema este foarte bina si aerata si o puteti folosi si pentru alte retete
Se decupeaza o foaie de napolitane astfel incat sa incapa 3 piscoturi x 3, randul urmator 2x3, apoi 1x3, cu crema intre piscoturi.

Se niveleaza foarte bine totul, iar filmul este foarte explicit, se pun laterale tot din foaie de napolitane si se glazureaza prajitura cu ciocolata topita si amestecata cu 3 linguri de lapte.

Se tine la rece pana a doua zi si se portioneaza.

Va asteptam in continuare si pe canalul de Youtube, dar si pe Facebook, iar daca va plac retetele noastre nu ezitati sa apasati butonul Subscribe si Like!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu