26 aprilie, 2014

Stufat de pui

Stufat de pui, adica pregatim carne de pui cu multa verdeata. Si dragoste pentru cei pentru care gatim! Este o reteta simpla care merita gatita mai ales acum, cand avem atat de multe verdeturi.

Urmariti reteta noastra video chiar aici si gatiti impreuna cu noi !







 Ingrediente

  •  2 pulpe de pui
  •  2 legaturi de ceapa verde spalata si curatata
  •  1 legatura de usturoi verde spalat si curata
  •  1 legatura de patrunjel verde
  •  2 rosii
  •  ulei
  •  sare
  •  piper



 Cum pregatim:
 - in uleiul incins prajim putin carnea de pui pana capata o culoare frumoasa, aurie
 - adaugam ceapa si usturoiul tocate potrivit de mare
 - adagam o cana cu apa, cat sa se acopere carnea si verdeata
 - lasam totul la foc mic, sa fiarba carnea si sa se imbine aromele
 - cand s-a fiert carnita, adaugam cele doua rosii mixate si facute pasta
 - mai lasam 2 minute la fiert si stufatul de pui este gata
 - adaugam sare si piper dupa gust
 - imbogatim mancarea noastra cu aroma de patrunjel verde, tocat fin


 Iata inca o farfurie vesela ! Langa stufatul de pui sta foarte bine si o salata verde! Si este foarte gustos totul! 

Va doresc o zi frumoasa si vesela ca aceasta farfurie cu stufat de pui !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu