23 aprilie, 2014

Pulpe de pui cu legume si bere

Pulpele de pui se pot pregati in multe feluri, fiind o carne usoara legumele fac o prietenie frumoasa cu aceasta, iar de bere ce sa mai spun, gustul dulce-amarui al berii da o aroma aparte preparatului nostru.




Ingrediente
5 pulpe de pui
min 10 ciuperci champignon
4-5 morcovi mari
2 cepe
250 ml bere
4-5 catei de usturoi
piper, sare
patrunjel verde
putin ulei

Preparare


  • Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper
  • ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei
  • se pun pulpele sa se caleasca putin
  • se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin
  • se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea
  • se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min
  • se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aşază bucatile de carne, legumele si sosul rezultat
  • se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos
  • se  presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor
Am servit acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.



Urmariti blogul si  canalul nostru de pe YouTube, pentru alte retete savuroase si sanatoase!  Daţi like retetelor care va plac si inveseliti-va si voi farfuriile !
Asteptam sugestiile voastre pe adresa farfuriavesela@gmail.com.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu